Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Πράσινο φως για το ρυμοτομικό της Νέας Τούμπας

Ένα σημαντικό βήμα αναφορικά με το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας έγινε χθες (17/6) με τη θετική γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης επί του ρυμοτομικού σχεδίου εφαρμογής για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.
Στην κεντρική τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε λόγο για μια ιστορική στιγμή για την πόλη, δηλώνοντας συγκινημένος γιατί “ως Δημοτικό Συμβούλιο φτάνουμε σε ένα τελικό στάδιο”.
Ο κ. Ζέρβας υπογράμμισε ότι με την έγκριση που δόθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στην ουσία κλείνει ένας μακρύς κύκλος, “για να καταλήξουμε σε ένα πρότζεκτ, για το οποίο -νομίζω- συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να γίνει και μάλιστα με τον καλύτερο και με τον συντομότερο δυνατό τρόπο”.
“Το Αξίζει ο ΠΑΟΚ, το αξίζει η Τούμπα, το αξίζει η πόλη μας”, είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, χαρακτηρίζοντας την εισήγηση που κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο “μνημείο αρτιότητας”.
Όπως εξήγησε, το Προεδρικό Διάταγμα που θα ακολουθήσει θα καθορίσει το κανονιστικό πλαίσιο με βάση το οποίο θα εκπονηθούν τα επιμέρους σχέδια, τα οποία θα κατατεθούν στην πορεία προς έγκριση, καθώς χρήζουν αδειοδότησης από πολλούς φορείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ