Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Όαση δροσιάς και ψυχαγωγίας το ξενοδοχείο Φιλίππειον στο Σέιχ Σου

Όαση δροσιάς και ανάπαυλας στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης αποτελεί το ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα “Φιλίππειον” στο Σέιχ Σου, το οποίο ανακτά την αίγλη του, προσελκύοντας όχι μόνο ξένους επισκέπτες αλλά και κατοίκους του νομού και των όμορων περιοχών.

 

Ο αέρας ανανέωσης που πνέει στο τετράστερο ξενοδοχείο οφείλεται εν πολλοίς στην κ. Λαμπρινή Κελεσίδου (φωτογραφία), ένα από πλέον δυναμικά στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, που ανέλαβε τη διεύθυνση, μόλις προ διμήνου. Η κ. Κελεσίδου, με την πολυετή εμπειρία της και τις γνώσεις της, προσέδωσε στην ταυτότητα της μονάδας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που δίνουν επιπλέον τόνους στην υπάρχουσα ποιότητα. Η παρουσία της υπόσχεται να ξαναφέρει το Φιλίππειο στο επίκεντρο των κοινωνικών, πολιτιστικών, επιχειρηματικών εκδηλώσεων και να γίνει αγαπημένο στέκι για ακόμη περισσότερους Θεσσαλονικείς.

 

Το Φιλίππειο, με τη μαγευτική θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο, μας προσκαλεί για πρωϊνό και καφέ στον πανέμορφο κήπο του. Όσοι θέλουν να δροσιστούν, μπορούν να κάνουν χρήση της πισίνας, η οποία είναι ανοικτή για το κοινό από τις 10 πρωί έως τις 7 το απόγευμα και διαθέτει ξαπλώστρες, καναπέδες, τραπεζάκια. Στην τιμή εισόδου, που είναι μόλις 5 ευρώ περιλαμβάνεται ρόφημα (καφές, αναψυκτικό κ.α.).

Το βράδυ, επιστροφή στον κήπο, για ένα ξεχωριστό δείπνο από το πλούσιο μενού του ξενοδοχείου. Εκεί διοργανώνονται μουσικές βραδιές, με την υπέροχη φωνή της Χριστίνας Ζιρίδη και τον πιανίστα Σταύρο Αγαπατιάν. (Είχαμε τη χαρά χθες το βράδυ να απολαύσουμε το πρόγραμμα τους, με δροσερό κρασί και γευστικά εδέσματα στον κήπο). Η κ. Κελεσίδου, όπως γνωρίσαμε, ετοιμάζει νέα χάπενινγκ την επόμενη περίοδο, με καλλιτεχνικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις.

Η υψομετρική διαφορά που έχει με το κέντρο της πόλης, αν και είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό, και η πλούσια βλάστηση (άλλωστε είναι εντός του δάσους) διατηρούν τη δροσερή σκιά ακόμη και στις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών. Έτσι, το Φιλίππειο, για όλες τις ώρες, είναι από τα καλύτερα καταφύγια του καλοκαιριού.

Φ.Κ.

 

 

φωτό από τη σελίδα του ξενοδοχείου στο fb

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ