Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ανακοίνωση Δήμου Θεσσαλονίκης για το πάρκιγκ στο Δημαρχείο

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σε κατοίκους του κέντρου της πόλης και εργαζόμενους που χρησιμοποιούν το υπόγειο παρκινγκ στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, καθώς η σύμβαση έληξε και οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ. ενημερώθηκαν από την εταιρία που το διαχειρίζεται, ότι θα πρέπει να απομακρύνουν τα οχήματά τους.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους δημότες και τους χρήστες του υπογείου χώρου στάθμευσης του δημαρχιακού μεγάρου ότι προ καιρού έχει λήξει η συμβατική διάρκεια παραχώρησης του σταθμού σε ιδιωτική επιχείρηση εκμετάλλευσης, αλλά η εταιρεία δεν παραδίδει το πάρκινγκ.

Σημειώνεται ότι στο τέλος Ιουνίου 2021 έγινε η ανακήρυξη του νέου αναδόχου ο οποίος θα αναλάβει στο εξής τη διαχείριση του πάρκινγκ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου:

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους δημότες και τους χρήστες του υπογείου χώρου στάθμευσης του δημαρχιακού μεγάρου ότι προ καιρού έχει λήξει η συμβατική διάρκεια παραχώρησης του σταθμού σε ιδιωτική επιχείρηση εκμετάλλευσης.

“Με βάση τους όρους της σύμβασης και των σχετικών παραρτημάτων αυτής, η ιδιωτική επιχείρηση -με μόνη την παρέλευση του συμβατικού χρόνου- είχε την υποχρέωση της άμεσης και απρόσκοπτης παράδοσης του σταθμού στον Δήμο Θεσσαλονίκης, πλην όμως μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της άρνησης της ιδιωτικής επιχείρησης για οικειοθελή παράδοση του σταθμού,  θα ακολουθήσει τις κατά νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες”, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλ. 2313 317.930 (από τις 7.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ