Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Οι “The Rumjacks” έρχονται στο Θέατρο Κήπου

Οι αγαπημένοι celtic-punk folk rockers «THE RUMJACKS» από την Αυστραλία, έρχονται στη Θεσσαλονίκη για ένα exclusive acoustic show, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 21:30′ στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου.

Mια συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης με το Street Mode Festival και τη Made of Stone Productions.

Μετά από το υποχρεωτικό διάλειμμα δυο ετών, λόγω της πανδημίας, επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα pandemic acoustic tour 7 (!) στάσεων στη χώρα μας. Με το πρόσφατο εξαιρετικό album Hestia στις αποσκευές τους, αλλά και την πληθώρα όλων των παλαιότερων επιτυχιών τους, που έχουν χαρίσει στους Αυστραλούς celtic punk rockers δεκάδες εκατομμύρια views και αναγνωρισιμότητα σε όλα τα μήκη και πλάτης της υφηλίου.

Καταγγελτικοί και ξεσηκωτικοί ταυτόχρονα, αλωνίζουν ολόκληρο τον κόσμο και εμφανίζονται σε μεγάλα φεστιβάλ, όπως τα Hellfest, Punk Rock Holiday, Woodstock, Lowlands Festival, SXSW Festival και φυσικά ως headliners στο Street Mode Festival, το 2017 και 2019, εδραιώνοντας μια σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό.

Σάββατο 18/09/2021, ώρα προσέλευσης 20:30, ώρα έναρξης 21:30

Προπώληση εισιτηρίων : https://www.viva.gr/tickets/music/tour/live-2021-pandemic-acoustic-greece-tour/

Περιορισμένη προπώληση : 12 ευρώ, Υπόλοιπη προπώληση : 15 ευρώ, Ταμείο : 18 ευρώ
Σημεία Προπώλησης : Καταστήματα Wind (πανελλαδικά) | Rover Bar (Λαδάδικα)

The Rumjacks:
www.therumjacks.com
www.facebook.com/TheRumjacks

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ