Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Συνεχίζεται το Notes Towards a Model Opera 2015, 11’ 22’’ του William Kentridge στο  56ο Φεστιβάλ Δημητρίων

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμη για  να βρεθείτε στην Αποθήκη Γ΄ στο Λιμάνι και να γνωρίσετε ένα από τα πιο σπουδαία έργα του William Kentridge, του καλλιτέχνη που έχει αναγνωριστεί διεθνώς για τα σχέδιά του, τις ταινίες, τις παραστάσεις του στο θέατρο και στην όπερα.

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2021 έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια συναρπαστική εμπειρία, ένα κολάζ από εικόνες και φιγούρες που εναλλάσσονται γεμάτες χρώματα και μουσική. Μια σύνθεση τρικάναλης προβολής με αναφορά στα οκτώ μοντέλα όπερας της «Πολιτιστικής Επανάστασης» στην Κίνα, και τη χρήση του μπαλέτου τόσο ως καλλιτεχνική πράξη, όσο και ως μέρος της διαχρονικής και διατοπικής έννοιας του χορού.

Απολαύστε μια σύλληψη καλλιτεχνική, πρωτοποριακή και επαναστατική. Δείτε εικόνες, φιγούρες, χρώματα, μουσική, όλα να εναλλάσσονται και να μεταμορφώνονται και ανακαλύψτε αυτό το, βαθύτερα, κρυμμένο μήνυμα του καλλιτέχνη.

 

Η Διάρκεια Έκθεσης είναι έως  15 Οκτωβρίου 2021, Αποθήκη Γ΄ Λιμάνι.

Ώρες έκθεσης: 13.00-20.00

Η Υποδοχή και η Ξενάγηση στον χώρο τις ώρες 13.30-19.30 Δε-Τρ-Τε-Πε-Πα-Σα-Κυ 

Είσοδος ελεύθερη

 

Συντελεστές:

Χορογράφος και χορευτής ,Dada Masilo.

Η μουσική σύνθεση και ηχογράφηση, Philip Miller.

 

Η Έκθεση είναι  COVID FREE

Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης, κατά την είσοδο στο χώρo πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο, με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας

Οι παραπάνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν και ανηλίκους, δώδεκα (12) ετών και άνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ