Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
15.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο Δήμος Καλαμαριάς με δικό του περίπτερο στην 36η Philoxenia

Μία έκθεση ξεχωριστή. Μία έκθεση που πολλοί περιμένουν, για να γνωρίσουνε νέους τουριστικούς προορισμούς, νέους τόπους. Σ’ αυτήν την διεθνούς ενδιαφέροντος έκθεση, συμμετέχει για πρώτη φορά ο Δήμος Καλαμαριάς, με δικό του περίπτερο.

Περισσότεροι από είκοσι τουριστικοί πράκτορες έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, προκειμένου να ενημερωθούν για τον γαστρονομικό, θρησκευτικό, αθλητικό, πολιτιστικό, αλλά και σκοτεινό τουρισμό που προσφέρει η Καλαμαριά. Επιπλέον ως περιοχή, δίπλα στον αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αλλά και μία ανάσα από το κέντρο της πόλης, προσφέρεται για τη διοργάνωση συνεδρίων. Ταυτόχρονα, η θάλασσα που αγκαλιάζει την περιοχή, δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του υγρού στοιχείου να την επισκεφθούν με yachts, ενώ όσοι ονειρεύονται να ανταλλάξουν όρκους αιώνια αγάπης, οι γάμοι στα εκκλησάκια με θέα τη θάλασσα, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος μπροστά στο ανεπανάληπτο ηλιοβασίλεμα.

Ο Δήμος έκανε το πρώτο του βήμα στην εξωστρέφεια  τον  περασμένο  Ιούνιο, όταν παρουσίασε το τουριστικό προϊόν με το brand name KalamariaThessaloniki sea more.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας σε μία έκθεση που συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Η Καλαμαριά ήδη έχει κάνει τα πρώτα βήματα εξωστρέφειας και είμαστε αποφασισμένοι να την κάνουμε αγαπημένο προορισμό για όλους», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, λίγες μέρες πριν την έναρξη της έκθεσης.

Η Καλαμαριά στην 36η Philoxenia θα είναι εκεί, στο περίπτερο 13, με πολλές προτάσεις για παραδοσιακές γεύσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικά δρώμενα και το απέραντο γαλάζιο να ταξιδέψει τα όνειρα των επισκεπτών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ