Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Από 27-30 Ιανουαρίου 2022 η 29η AGROTICA 

Ένα από τα πιο καταξιωμένα εκθεσιακά γεγονότα του αγροτικού κλάδου, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, θα θέσει για μία ακόμη φορά των πήχυ των εξελίξεων στην γεωργία από τις 27-30 Ιανουαρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Agrotica του 2022 έχει ήδη καλύψει με εκθεσιακές συμμετοχές το σύνολο των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή των σημαντικότερων επιχειρήσεων και φορέων του κλάδου και με αντιπροσωπευτική παρουσίαση της παγκόσμιας τεχνολογίας από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια και εναρμόνιση με τα επιδημιολογικά και υγειονομικά δεδομένα που θα ισχύουν την περίοδο διοργάνωσης της.
Η δυναμική του πρωτογενούς τομέα, που αντεπεξήλθε των προκλήσεων της πανδημίας, τα Σχέδια Βελτίωσης που αλλάζουν το «πρόσωπο» της γεωργίας και οι τελευταίες καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο θα αποτελέσουν το επίκεντρο της Agrotica.

Το σημείο αναφοράς για την εγχώρια και τη διεθνή γεωργία, η Agrotica, καλεί όλους τους αγρότες, γεωργούς και όσους ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή από τις 27-30 Ιανουαρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ