Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στα εγκαίνια του νέου κλειστού γυμναστηρίου Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

Το κλειστό γυμναστήριο των Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική, που κατασκευάστηκε με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εγκαινίασε την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου και του Προέδρου του Παναθλητικού Ομίλου Νέων Μουδανιών Φώτη Χατζιορδάνη, ενώ το γυμναστήριο φέρει την ονομασία «Ανδρομάχη Δόμβρου – Παπίστα».

Η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου αποτελούσε στόχο για την περιοχή των Μουδανιών για περισσότερα από 15 χρόνια και με τους ευρωπαϊκούς πόρους που διασφάλισε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έγινε πλέον πραγματικότητα προκειμένου τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής να έχουν έναν καινούργιο, σύγχρονο χώρο άθλησης. Το κλειστό γυμναστήριο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελευθερίας, στα Μουδανιά.

Όπως τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας«σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον αθλητικό κόσμο και τη νεολαία των Νέων Μουδανιών. Σήμερα παραδίδουμε ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο, ένα νέο προπονητήριο προκειμένου να αθλούνται όλα τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες της περιοχής στο μπάσκετ και το βόλεϊ. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Δήμο Νέας Προποντίδας και προσωπικά τον Δήμαρχο Μανώλη Καρρά, όσο και τον Παναθλητικό Όμιλο για την εξαιρετική συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρίας Χαλκιδικής, που εργάστηκαν μεθοδικά προκειμένου να γίνει πράξη μια σπουδαία αθλητική υποδομή για την περιοχή. Με πόρους που διασφαλίσαμε από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καταφέραμε να κάνουμε πράξη αυτό που περίμενε για πολλά χρόνια η τοπική κοινωνία. Ένα καινούργιο κλειστό γυμναστήριο όπου μαζί με το υπάρχον, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο αθλητικών υποδομών για όλους τους κατοίκους της περιοχής. Ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στόχος μας είναι να βελτιώνουμε τις υποδομές όχι μόνο για τους επισκέπτες αλλά και για τους μόνιμους κατοίκους της Χαλκιδικής. Αυτούς που μένουν όταν η καλοκαιρινή σεζόν τελειώνει. Και για το λόγο αυτό θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά και τους αθλητές προκειμένου να μην τους λείπουν τα αυτονόητα. Δηλαδή χώροι άθλησης και γυμναστικής. Για να μπορέσουν οι νέοι να μείνουν κοντά στον αθλητισμό και στα ιδεώδη που πρεσβεύει και όσο γίνεται πιο μακριά από συνήθειες βλαπτικές για την υγεία τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ