Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Καλαφάτης: «Συμπαραστάτες στις επενδύσεις στον τομέα του κινηματογράφου»

Με στελέχη των εταιρειών της κινηματογραφικής βιομηχανίας συναντήθηκε σήμερα 10/5 ο υφυπουργός εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, στο γραφείο του στο Διοικητήριο.

Οι κ.κ. Avi Lerner, ιδρυτής και πρόεδρος και Yariv Lerner στέλεχος της εταιρείας κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών Nu Image, Inc., Millennium Films,  Rob Van Norden, παραγωγός της ταινίας Bricklayer, τα γυρίσματα της οποίας συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη, και Τζον Καλαφάτης, ιδιοκτήτης των Nu Boyana Studio Film Hellenic, ευχαρίστησαν  τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, για την ουσιαστική συμβολή του στην επιτάχυνση απαιτούμενων διαδικασιών, αλλά και για θέματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και για τα οποία είναι αναγκαία η συνεργασία με συναρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες.

“Είμαστε συμπαραστάτες σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια στη Μακεδονία και στη Θράκη. Είμαστε συμπαραστάτες στις επενδύσεις που γίνονται και που προσφέρουν θέσεις εργασίας και στον τομέα του κινηματογράφου. Ως τώρα, προσωπικά, έχω συνεισφέρει όπου χρειάστηκε -και σε αυτό το πνεύμα θα συνεχίσω. Παρακολουθούμε στενά όλα όσα γίνονται για να μετατραπεί η περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας σε ένα χώρο όπου η δημιουργία της έβδομης τέχνης θα είναι συνεχής”, τόνισε ο κ. Σταύρος Καλαφάτης μετά τη συνάντηση.

Σημειώνεται ότι, μόνον στα πρόσφατα γυρίσματα της ταινίας Bricklayer, παραγωγής 24 εκατομμυρίων δολαρίων, απασχολήθηκαν περίπου 3.000 κομπάρσοι κι εργάστηκαν περίπου 120 συντελεστές (ηθοποιοί, τεχνικοί και βοηθητικό προσωπικό) από τη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ