Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Συνέδριο για το ποδόσφαιρο στο ΑΠΘ

«Νέες Τεχνολογίες, Βιντεοανάλυση, Καινοτόμες Μέθοδοι. Η διασύνδεση με την εξελισσόμενη ποδοσφαιρική αγορά» είναι το θέμα του επετειακού Συνεδρίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμούτου ΑΠΘ, στη Θέρμη.

 

Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου είναι «Ειδικά θέματα προπονητικής ποδοσφαίρου με τη χρήση νέων τεχνολογιών», «Ειδικά θέματα βιντεοανάλυσης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο», «Live analysis Word Cup Qatar 2022 France – Denmark», «Νέες Τεχνολογίες και Προπονητική Επιβάρυνση» και «Η ανάλυση της απόδοσης του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

 

Το Συνέδριο έχει επετειακό χαρακτήρα γιατί πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 11 κύκλων από την ίδρυση και λειτουργία το 2018 του αντίστοιχου επιμορφωτικού προγράμματος του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ, καθώς και της προσφοράς του στον τομέα της ανάλυσης της ποδοσφαιρικής απόδοσης.Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «το Συνέδριο φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, καθώς βασίζεται στη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων επιμορφωτικών κύκλων εκπαίδευσης».

 

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν ως εισηγητές όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ, οι οποίοι έχουν εξειδικευτεί και εργάζονται καθημερινά στο υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, τόσο στο ποδόσφαιρο των νέων, όσο και των ενηλίκων.

 

Περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφή στο Συνέδριο στον σύνδεσμο: https://michailidis79.wixsite.com/website

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ