Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
16.8 C
Thessaloniki
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
spot_img

Κέντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων “Σεπτέμβριος όπως…πολιτισμός” που διοργάνωσε ο δήμος Παύλου Μελά, βρίσκεται το τριήμερο το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη.

ΧΘες, στο χώρο του πρώην στρατοπέδου, ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο, παρουσιάστηκε μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή, από τον Ανδρέα Καρακότα.

Σήμερα Παρασκευή 15 και αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00, στο “Σσσς…αρχίζει”, την αγαπημένη γιορτή με παραμύθια και Ιστορίες, για μικρούς και μεγάλους, από τις καλλιτεχνικές ομάδες La Petite Marguerite, Marakaibo, Banda Grottesca, ΝΙΣΤΑ,Dromocosmicas και το Λουδοβίκο των Ανωγείων που αφηγείται και τραγουδά, παρουσιάζεται η παράσταση “όταν κοιμούνται τα όνειρα, ξυπνούν τα παραμύθια”.

“Το τμήμα πολιτισμού του δήμου Παύλου Μελά συμβάλλοντας στην αξιοποίηση του στρατοπέδου, επιλέγει όλο και πιο τακτικά τον εμβληματικό χώρο ως τόπο εκδηλώσεων, δημιουργικής έκφρασης και ψυχαγωγίας με σκοπό να το καταστήσει πραγματικό Κέντρο Πολιτισμού, να το ΄συστήσει΄ μέσω των δράσεων σε επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους από όλο το πολεοδομικό συγκρότημα και να αποτελέσει σύντομα, τον αγαπημένο προορισμό της πόλης όλης”, αναφέρει η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο αντιδήμαρχος παιδείας και πολιτισμού Ιωσήφ Αράπογλου, προσκαλούν τον κόσμο στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (είσοδος ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά), για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ