Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
16.4 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
spot_img

Τριήμερο στο Ξέφωτο με τζαζ, παράδοση και ξεχωριστή μουσική

Ένα ακόμη τριήμερο για όλες τις μουσικές προτιμήσεις ξεκινάει την Πέμπτη στη μουσική σκηνή «Ξέφωτο». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

JAZZ VIBES QUNTET την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου

Μέσα από τον ιδιαίτερο ήχο του jazz vibes quintet, αυτού του μοναδικού τζαζ σχήματος του οποίου η σύνθεση και δημιουργία βασίζεται σε θρυλικά σχήματα όπως των jazz messengers, θα αποκαλυφτεί η μοναδική μορφή της τζαζ. Μέσα από τον ξεχωριστό ηχητικό συνδυασμό των δύο πνευστών μαζί με το βιμπράφωνο και την εξαιρετική συνοδεία του κοντραμπάσου και των ντραμς, οι μουσικοί του jazz vibes quintet παρουσιάζουν ένα πλούσιο ρεπερτόριο με συνθέσεις από την δεκαετίες  κυρίως των 50’s και 60’s μαζί με δικές τους συνθετικές παρεμβάσεις. Οι ίδιοι, με μακρά συνεργασία μεταξύ τους αλλά και μεγάλη προσωπική πορεία ο καθένας τους στον χώρο της τζαζ, συμπράττουν και με τον Αθηναίο τρομπετίστα Δημήτρη Παπαδόπουλο σε μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική  βραδιά.

Στη σκηνή, οι μουσικοί: Δημήτρης Παπαδόπουλος (τρομπέτα), Χάρης Καπετανάκης (σαξόφωνο), Δημήτρης Αγγελάκης (βιμπράφωνο), Γιάννης Παπατριανταφύλλου (κοντραμπάσσο), Νίκος Βαργιαμίδης(ντραμς)
Ώρα έναρξης 22.00, είσοδος: 10€ με ποτό

 

Καίτη Κουλλιά,  την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Η Καίτη Κουλλιά μαζί με καταξιωμένους μουσικούς, θα γίνει μια παρέα με τον κόσμο της πιο ξεχωριστής μουσικής σκηνής της πόλης.

Συντροφιά με την μεγάλη ερμηνεύτρια και τον Κυριάκο Γκουβέντα στο βιολί, τον Βασίλη Κασούρα στο τραγούδι και το λαούτο και τον Βαγγέλη Πασχαλίδη στο σαντούρι ανταμώνουμε για ένα μελωδικό ταξίδι στην Ελλάδα, το Αιγαίο και την Μ. Ασία.

Ώρα έναρξης 22.30, ελάχιστη κατανάλωση 12€

 

Φώτης Θεοδωρίδης & Ντίνα Γιακουμάκου, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Σε μία από τις επιλεκτικές φετινές τους εμφανίσεις, το γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι Φώτης Θεοδωρίδης και Ντίνα Γιακουμάκου  σε μία βραδιά που θα τα έχει όλα. Και κέφι και πόνο και λυγμό και χαμόγελα.

Στο πάλκο, οι μουσικοί της πιο ανανεωτικής μπάντας της πόλης. Ηλίας Βελλής στο μπουζούκι, Χριστόδουλος Πουλιούδης στην κιθάρα και ο  Γιώργος Βαρτσάκης, μπάσο.

Ώρα έναρξης 23.00, είσοδος: Ποτό 8€, ελάχιστη κατανάλωση 10€

Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα

Κρατήσεις: 6931091534 & 2314015911                                     

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ