Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
18 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
spot_img

Απολογισμός δράσης Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας

Εκδήλωση- συνεστίαση για τον απολογισμό δράσης των 17 χρόνων του πραγματοποίησε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Noisis στη Θεσσαλονίκη ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε (17/10) με την υποστήριξή της εταιρίας Αφοί Κουμπατσιάρη στη μνήμη του Αντώνη Γούλα.

Καλωσορίζοντάς τους παραβρισκόμενους ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ανέστης Αναστασιάδης (δεξιά στη φωτογραφία) αφού ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης, επεσήμανε ότι η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Γούλα που πριν από ένα χρόνο έφυγε από κοντά μας.

Όπως, υπογράμμισε, ο Αντώνης Γούλας «ήταν φίλος και για 3 χρόνια συγκρατούμενός του στις φυλακές της Αίγινας και αλλού στην περίοδο της χούντας 1967-1974». Ο ελλείπων έφυγε από την ζωή στα 73 του, πριν ένα χρόνο αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο έργο στον επιχειρηματικό τομέα, με εκατοντάδες εργαζόμενους στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

«Για μένα δεν ήταν μόνο φίλος, αλλά ήταν ο Αντώνης ο γελαστός, οπότε του ζητούσα κάτι δεν έλεγε όχι και για τον σύλλογο, μου έλεγε ότι θα βοηθήσω όσο μπορώ γιατί είσαι εσύ που είσαι πάντα μπροστάρης αυτής της ιστορίας και γελούσαμε.

Ακολούθησε η παρουσίαση του πολύ πλούσιου απολογισμού δράσης του Πανελλήνιου Συλλόγου, από τον αντιπρόεδρο Αχιλλέα Μεταλούλη (αριστερά στη φωτογραφία).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Παπαστεργείου, ο πρώην δήμαρχος Τριανδρίας Δημήτρης Σερβετάς, ο πολιτευτής του Κινήματος Αλλαγής Αναστάσιος Κοκόγιας, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων της εθνικής τράπεζας Γιώργος Αρβανίτης, το μέλος της διοίκησης τη ομοσπονδίας της ομοσπονδίας των τριτέκνων ΟΠΟΤΕ Στέλιος Τσούλιας, κ.α.

Χορηγοί των προσφορών που κληρώθηκαν στους παραβρισκόμενους ήταν: Τα λουτρά Σμοκόβου, Αγκίστρου και Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής Σερρών, Αγίας Παρασκευής Χαλκιδικής, Πόζαρ του δήμου Αλμωπίας, Λουτρακίου Κορίνθου, το ξενοδοχείο Γαλήνη στα Καμένα Βούρλα, το ξενοδοχείο Καλλίνικος στα λουτρά του Πόζαρ, το ξενοδοχείο Ύδωρ Βαγγελιώ στα Λουτρά του Πόζαρ, το ξενοδοχείο kythnos islant, η «Ταβέρνα το Χωριό» στα λουτρά του Πόζαρ, το εστιατόριο «ο Καπετάνιος» στα λουτρά της Αγίας Παρασκευής και οι επιχειρήσεις Όxonos snak, Νάστης Έλσα α.ε., Τάσος Λαμπρίδης κατάστημα ρούχων, «Αμύγδαλο Τσικουρίκας», Νταλιάνη ΕΠΕ Ασφάλειες Ζωής, Γκούμας Δημήτριος (Η φύση), Παναγιώτης Άκογλαν, φαρμακείο Γ. Κουρτίδης και κομμωτήριο Τούλα Παπαδοπούλου, ενώ ο Τάσος Κοκόγιας πρόσφερε δύο βιβλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ