Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
23.9 C
Thessaloniki
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_img

“Ο Αρχοντοχωριάτης” στο Θέατρο “ΡΟ”

Το Σύγχρονο Θέατρο Ροντίδη, παρουσιάζει για 4η σεζόν την κωμωδία του Μολιέρου “Ο Αρχοντοχωριάτης”, στο Θέατρο “ΡΟ”, (Αριστοτέλους 23,  2ος όροφος).

Έργο με πλήθος κωμικών σκηνών και ανατροπών που προκαλούν αβίαστο γέλιο.  Ήρωας, ένας πλούσιος έμπορος, που ο αρχοντο-ξεπεσμός του τον κάνει να θέλει ναφανεί καλύτερος από ότι γεννήθηκε, δηλαδή να γίνει αριστοκράτης, με αποτέλεσμα να τον ξαλαφρώνουν οι επιτήδειοι…. δάσκαλοι, ή να τον ¨χειροτονούν¨, ευτελίζοντας τον,με τίτλους και παράσημα.

Σκηνοθεσία – διασκευή Γιώργος Ροντίδης,

Σκηνογραφία Βάσος Καδίτης,

Κοστούμια και make up artist  Ελένη Δημοπούλου,

Μουσική επιμέλεια, αφίσα, επιμέλεια προγράμματος ¨Art¨.

Παραγωγή εταιρία ¨Προσκήνιο¨.

Ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης:

Νίκος Ζώκας, Γιώργος Χαντζαρίδης, Στέλλιος Σταυρίδης, Φένια Σαλούκα, Χριστίνα Νασιάδου,  Στέλλα Αθανασιάδου, Πρόδρομος Ροντήρης, Nίκος Καρυδόπουλος και ο Γιώργος Ροντίδης.

Παραστάσεις κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 9:15 μ.μ. και Κυριακή στις 8:30 μ.μ.

Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 2310 261584.

Tιμές εισιτηρίων: Κανονικό 13€ / Φοιτητικό – Ανέργων – Παιδικό 10€.

Παράλληλα ετοιμάζεται μια δεύτερη παραγωγή με το έργο της Κατερίνας Χριστοδούλου, με τον τίτλο ¨Περιμένοντας τον Σολομό¨. Πρόκειται για μια σύγχρονη, επίκαιρη και άκρως διασκεδαστική κομεντί, που θα παρουσιαστεί ως εναλλασσόμενο ρεπερτόριο μετά τις 20 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ κάθε Παρασκευή θα παρουσιάζεται ο ¨Αρχοντοχωριάτης¨ του Μολιέρου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ