Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
18 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
spot_img

Ομιλία: «Μετατρέποντας το τέρας σε σύμμαχο. Πώς κάνω το άγχος μου να «δουλεύει»

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS διοργανώνει Δωρεάν Ομιλία με τίτλο:  «Μετατρέποντας το τέρας σε σύμμαχο. Πώς κάνω το άγχος μου να «δουλεύει» για μένα Κέντρο Ψυχοθεραπείας ΜΑΡΙΑ ΣΓΟΥΡΟΥ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιανό της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 7.

Όπως περιγράφουν οι διοργανωτές: Οι ψυχολόγοι του κέντρου μοιράζονται μαζί σας αληθινές προκλήσεις, που αντιμετωπίζουν στο θεραπευτικό δωμάτιο.

Πώς το άγχος μπορεί να γίνει σύμμαχός μου; 

Πώς συνομιλώ με τον άγχος μου στην καθημερινή ζωή; 

Τι μου ψιθυρίζει στο αυτί; Τι φωνάζει;

Στη παρουσίαση αυτή θα γίνετε μάρτυρες μίας ζωντανής συζήτησης μεταξύ ψυχολόγων για το άγχος. Θα ακούσετε την οπτική του κάθε ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή μέσα από τους φακούς της ψυχοδυναμικής, της γνωστικής – συμπεριφορικής και Gestalt προσέγγισης αλλά και τον τρόπο που συναντώνται τα παραπάνω ψυχοθεραπευτικά μονοπάτια στην προσέγγιση και διαχείριση του άγχους. Ο κάθε θεραπευτής θα σας καλέσει να δείτε μέσα από τα μάτια του το άγχος, όπως ξεπροβάλλει στο δωμάτιο της ψυχοθεραπείας. Μέσα από μια ζωντανή συζήτηση και εποπτεία με συναδέλφους θα δώσει την οπτική του για το άγχος, όπως το συναντά σε καθημερινά περιστατικά.

Στο τέλος το κοινό θα έχει την ευκαιρία να φέρει ερωτήματα και προβληματισμούς στη θεραπευτική ομάδα γύρω από το άγχος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ