Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

“Ο Καραγκιόζης και ο Σκρούτζ” στο “Ν.Βότση” στην Καλαμαριά

Ο θίασος Χαρούμενες Σκιές παρουσιάζει μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας ήρωα και τίτλο “Ο Καραγκιόζης και ο Σκρούτζ”,  την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Ναύαρχος Βότσης» (Μ. Αλεξάνδρου και Ανατολικής Θράκης 9, Καλαμαριά, τηλ. 2313314577), στις 11:30′ το πρωί.

Υπόθεση: Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, ο πασάς αποφασίζει να βοηθήσει τον πιο φτωχό άνθρωπο της πόλης, που δεν είναι άλλος από τον Καραγκιόζη. Ο Καραγκιόζης, όμως, εκτός από φτωχός, είναι και τρομερά άτυχος. Ταυτόχρονα, τον Καραγκιόζη πολιορκεί ο σπαγγοραμμένος σπιτονοικοκύρης του, ο Σκρουτζ, για να εισπράξει το νοίκι που του χρωστά. Θα καταφέρει τελικά ο Καραγκιόζης να ξεγνοιάσει και να περάσει ευτυχισμένα Χριστούγεννα;

Οι θεατές μπορούν να προαγοράσουν, με έκπτωση, το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση viva.gr Εισιτήρια θα διατίθενται και στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης. Δώρο-έκπληξη σε κάθε παιδί!

Επικοινωνία: τηλ. 6976965043

Συντελεστές της παράστασης:

Σε όλους τους ρόλους: Ορφέας Καλλιντζής

Κίνηση-χειρισμός φιγούρας: Ηλίας Κυρατσούς, Δημήτρης Παναγιωτάκος, Ορφέας Καλλιντζής
Κατασκευή φιγουρών: Δημήτρης Μπερέκος, Νικόλας Τζιβελέκης, Παύλος Καλεντερίδης
Κατασκευή σκηνικών: Φώτης Πλέσσας, Τάσος Γεωργίου

 

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τη μη-διασπορά του Κορωνοϊού. Οι ενήλικες θα προσέρχονται υποχρεωτικά με πιστοποιητικό εμβολιασμού και αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο), ενώ τα παιδιά άνω των 4 ετών θα έχουν μαζί τους το σελφ τεστ του σχολείου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ